fbpx

Dynamiet diensten

Wij helpen u graag met de grafische ontwerpen, branding en reclame van uw bedrijf. Maak gebruik van de Dynamiet diensten en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn. Stap voor stap geven wij u advies en voeren wij vervolgens alles uit naar uw wensen. Laat u echter niet beperken door de onderstaande lijst, wij zoeken ook graag voor al uw andere vragen een oplossing.

Grafisch ontwerp

Strak of uitbundig, maar altijd technisch perfect.  Iedereen heeft een eigen smaak en daar luisteren we graag naar.  Uw idee werken we graag uit. Of misschien ben jij degene waar we carte blanche van krijgen?

Smaken en voorkeuren verschillen, maar een technisch sterk gemaakt design is voor iedereen noodzakelijk. Dynamiet ontwerpt op een dusdanige manier dat we uw bestanden kunnen gebruiken voor het internet, maar ook voor alle drukwerk. Zo besparen we onze klanten vaak (veel) geld achteraf.

 

Fotografie

Sommige projecten vereisen mooie, professionele foto’s die uw product, evenement of bedrijfspand laten stralen.

Dynamiet voorziet al het nodige. Perfect afgestemd op elkaar zullen onze fotograaf en onze ontwerper zorgen voor de ideale afbeelding.

Copywriting

Heeft u eigen teksten om in de ontwerpen te gebruiken? Dat is prima! Is teksten schrijven niet meteen uw “ding”? Ook daar hebben we aan gedacht.

Teksten schrijven kan je toevertrouwen aan onze specialist ter zake. Een verkennend gesprek en wat uitleg hebben we uiteraard wel nodig.  Heb je deze teksten in meerdere talen nodig? Ook aan vertalers hebben we gedacht!

 

Websites

Een duidelijke, mooie en functionele website is uitermate belangrijk in dit digitale tijdperk. Dynamiet voorziet voor u een degelijke plek op het web.  We maken het u zo eenvoudig mogelijk. Van de hosting tot de opmaak en het onderhoud van uw site, dat kan allemaal. Alles uiteraard conform uw huisstijl.

Ook complexere websites met o.a. offerteformulieren, databases of andere applicaties kunnen we voorzien. Uiteraard SEO-vriendelijk om goede zoekresultaten te verzekeren.

 

Video

Steeds belangrijker… video! Stilaan evolueert de digitale markt naar video in de plaats van “foto”. Bewegende beelden scoren steeds beter in sociale media en op het web. Uw mogelijke klanten zijn immers meer geboeid door bewegende dan door stilstaande beeldinformatie.

Bij Dynamiet gaan we mee in die toekomst. U best ook.

Van eventtrailers tot bedrijfsvideos…  op basis van uw behoefte gaan we een video maken met echte beelden of animaties. We komen indien nodig bij u filmen, met of zonder drone, desnoods zelfs in 3D.

 

Audio

De tijden van de stomme film waren dan misschien wel idyllisch, ze liggen ver achter ons.  Video en audio gaan hand in hand.  Dynamiet helpt u graag met de gewenste audiobestanden. Een radiospot laten maken kan dus ook bij ons. Uw video voorzien van de gepaste muziek kan uiteraard ook.

Zowel de stemmen als de muziek voorzien we en mixen we af tot het eindresultaat perfect is.

 

Drukwerk

Onze grootste troef in drukwerk is ongetwijfeld dat we onze eigen online drukkerij hebben.  We zitten dus bij de bron voor alle drukwerk, in alle mogelijke oplagen. Digitaal of offset, we kunnen het allemaal aan. 

Razendsnel, uitzonderlijk kwalitatief of juist uitermate budgetvriendelijk. Bij Dynamiet nemen we alle zorgen weg en moet je niet zelf online gaan bestellen. Ben je echter gewoon op zoek naar een prijsvriendelijke drukkerij en ontwerp je zelf graag je drukwerk (gratis) online? Dan verwijzen we u graag door naar www.printworx.be

Reclamecampagnes

Dynamiet biedt in haar diensten ook de mogelijkheid aan om uw flyers en posters te laten verdelen. Van nachtwinkels tot frituren, van bakkerijen tot culturele centra. Zie je ergens drukwerk liggen of uithangen, dan is de kans groot dat wij dit verspreid hebben. Ideaal voor allerhande evenementen zoals beurzen, voorstellingen, tentoonstellingen, nightlife en festivals. Bezoek zeker de website van onze partner www.promoworx.be voor meer info of vraag er gewoon naar bij uw contact met Dynamiet.

Beursstanden

Elk groeiend bedrijf doet regelmatig mee aan 1 of andere beurs. Ook hiervoor kan u op ons rekenen. Beurswanden, tafels, spandoeken, vlaggen,… je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen er voor zorgen.

Zelfs het opbouwen en afbreken nemen we uit uw handen indien gewenst.

 

Postmailings

Betaal nooit te veel voor uw postmailings.  Wij verzorgen het ontwerp en maken dit dusdanig op dat u nooit te veel portkosten betaalt. Wij verpakken het zoals Bpost dit vereist, brengen het binnen op het beoogde tijdstip en verzenden het voor u. Alles netjes geregeld. 

Bestickering

Stickers in alle maten en voor alle ondergronden. Op uw ramen of muren, binnen of buiten. Ook autobestickering of carwraps voeren we uit. Kwalitatieve stickers voor langdurig gebruik of net erg budgetvriendelijke stickers voor korte reclame-acties. Wij zorgen voor de print en voor een perfecte uitvoering. Wij bedrukken ook speciale folie zoals goudfolie of zilver.

Relatiegeschenken

Bedank uw werknemers, leveranciers, klanten of andere contacten af en toe met een leuk, origineel en kwalitatief geschenkje. Ze zullen het zeker waarderen en het vormt tevens een “reminder”. De meest spraakmakende geschenkjes zijn trouwens ware identiteitsboosters voor uw onderneming. Op printworx.be vind je een heel groot deel van het aanbod, maar bij Dynamiet  maken we ook graag de meer exclusieve, custom items enkel en alleen voor u.

Textiel

De kleren maken de man… maar ook uw bedrijf.  Dynamiet zorgt er voor dat uw werknemers er piekfijn uitzien volgens uw huisstijl. Van hemden tot overalls, allemaal netjes bedrukt of geborduurd met uw logo. We bieden een enorm uitgebreid gamma in kleding voor werk en / of events. Bekijk ons standaard aanbod of vraag ons naar alle andere mogelijkheden.

 

Print & Sign

Uw reclamebord aan de gevel, een eyecatcher in uw bedrijfsinterieur of een sponsorbord op een sportterrein… wij helpen u graag verder met de volledige, zorgeloze uitvoering. Zowel een klassiek bord als freesletters behoren tot de mogelijkheden. Ook verlichte letters, goboprojecties of led-reclamezuilen kunnen wij plaatsen.

 

Verpakkingen

Ja hoor, ook uw verpakking laten we niet aan het toeval over. Eigen dozen, winkeltasjes in papier of plastic, geschenkdoosjes of uw eigen inpakpapier. U kiest het zelf, wij maken het desnoods op maat. Alles in de voor u ontworpen huisstijl.

Grote hoeveelheden of maar 1 stuk… de keuze is aan u. 

... en uw uitdaging

Een hele lijst van diensten, dat beseffen we. Wij ontzorgen u en uw bedrijf van de rompslomp die soms samengaat bij het uitwerken van uw bedrijfsstijl. Ook al is de lijst al heel uitgebreid, misschien heeft u nog meer wensen, vragen of behoeftes. Laat het ons zeker weten want we lossen het graag op voor u. Een beetje uitdaging gaan we niet uit de weg maar vormt de voeding van ons explosief, creatief, dynamisch DNA.