fbpx

Het verhaal van Dynamiet!

Neen, wij hebben geen kort lontje. Ook zijn we geen driftkikkers maar eerder vriendelijke creatievelingen bomvol ideeën, waarmee we graag uw merkbekendheid laten exploderen.

In “de jaren 90” gingen we graag op stap. Tijdens een dansje, een lachje en een pintje ontstaan de beste vriendschappen. 15 Jaar later  besloten Steven en Roel om elk een eigen bedrijf op te richten, maar wel nauw samen te werken. Beide bedrijfjes waren succesvol actief in de event- en nightlifesector. Daarnaast was Steven al enkele jaren een toonaangevend grafisch ontwerper en creative manager in één van de meest legendarische discotheken in de gouden tijd van de Belgische clubs. Met de jaren verdwenen de meeste nachtclubs, en daarbij ook onze “wilde haren”. Op gebied van uitgaan dan toch.

De 2 bedrijfjes werden omgevormd tot één vennootschap. Voortaan zouden ze hun krachten en klanten bundelen om zo een nog betere service te kunnen bieden. Het nachtleven was niet langer hun hoofdactiviteit, maar Steven maakte sindsdien full-time ontwerpen voor o.a. voetbalclub Lierse (en vele anderen).

Roel specialiseerde zich in het maken van websites en webshops. In zijn eerste webshop verkocht hij drukwerk. Deze webshop groeide uit tot wat we nu kennen als www.printworx.be, een supervolledige en handige website voor al wie graag zelf online drukwerk, reclamemateriaal of relatiegeschenkjes bestelt tegen heel scherpe prijzen. Later ontstond ook www.promoworx.be vanwege de grote vraag naar reclamecampagnes, bestickering, e- en postmailings en websites.

Dynamiet ontstond na het aanwerven van Axel. Axel is niet enkel een kei in grafische ontwerpen, maar is van vele markten thuis. Dit opent de mogelijkheid om aan de steeds groeiende vraag naar een totaalservice te beantwoorden. Niet iedereen houdt er immers van om zelf online te bestellen en daarom voorzien we met Dynamiet een full service, inclusief advies. Hierdoor kunnen we klanten helpen die onvoldoende tijd, kennis of zin hebben om dit eigenhandig te doen.

Steven

Steven

Vennoot / Graphics specialist

Steven heeft jarenlange ervaring achter de kiezen. Tal van tevreden klanten over heel Vlaanderen, een uitgesproken, multi-layered photoshopstijl waar klanten maar al te graag beroep op doen en voor terug blijven komen.

Snel, correct en persistent tot het eindproduct perfect is. Hij staat dan ook aan het hoofd van heel het grafische gebeuren binnen Dynamiet.

Axel

Axel

Graphics specialist

Hij blijft altijd bescheiden, maar omschrijft zichzelf als een creatieve duizendpoot met een strakke, minimalistische stijl.

Een veelzeggend logo zonder veel poespas? Een geometrische compositie? You name it, hij kan het.

Roel

Roel

Vennoot

De lijm tussen alle diensten. Roel zorgt er voor dat alles netjes uitgevoerd, gecommuniceerd, geleverd en gefactureerd wordt.

Alle administratieve en uitvoerende diensten vallen onder zijn toezicht. Vlot communiceren is zijn sterkte. Roel is veeleisend en correct naar medewerkers en klanten toe en zoekt samen met zijn team naar oplossingen voor elk vraagstuk.