fbpx

Gemakkelijk
Mooi
Professioneel

Drukwerk bestellen bij Printworx is bijzonder eenvoudig. Het moeilijkste deel is het ontwerp. Je kan dan aan de slag gaan in 1 programma’s zoals Paint, Word, Powerpoint en nog enkele andere. Stuk voor stuk zijn ze helemaal niet bedoeld om ontwerpen te maken, laat staan om goede drukwerkbestanden aan te maken. 

Uiteraard zijn er dan nog oplossingen zoals Canva. Zeker niet mis als je de investering maakt om de betaalde versie te gebruiken! Maar ook dan moet je toch al wat technische kennis in huis hebben. Afloop, CMYK, inktbezetting…  als dat geen bekende termen voor je zijn, dan ga je nog steeds in de problemen komen. 

Vraag je ontwerp online aan

Heel handig! Hier kan je uw ontwerp online aanvragen. We bevestigen de goede ontvangst en je aanvraag krijg je te zien in een handige, persoonlijke lijst van aanvragen.

Gebruik het onderstaande formulier. Werk je liever niet met dit invulformulier? Dat is geen probleem! Gebruik het contactformulier of mail ons via info@dynamiet.be . Wij nemen dan snel contact op met u. Uiteraard kan telefoneren ook: we zijn elke werkdag bereikbaar van 9 tot 18u via het nummer +32 (0)13 30 11 95.

 

Oeps! Je bent niet ingelogd of u heeft nog geen account.

Al wel een account? Log hier in:

error: Alert: Content is protected !!